DVR NVR sau XVR?

DVR NVR sau XVR?

DVR NVR sau XVR este alegerea pe care trebuie sa o faceti inainte de a va forma un sistem de supraveghere. Aveti in vedere ca acest dispozitiv joaca un rol foarte important, intrucat conditioneaza atat costul total al echipamentelor, dar si modul de instalare si calitatea imaginii pe care o veti obtine in final.

Am decis sa va prezentam in continuare informatiile pe care este indicat sa le cunoasteti despre aceste echipamente. Vom explica ce inseamna fiecare inregistrator, prin ce se deosebesc, ca in final sa stabiliti care este sistemul care intruneste cele mai multe cerinte.

Toate cele trei dspozitive au ca principal scop inregistrarea imaginilor captate de camerele de supraveghere. Ce le diferentiaza este tipul de camere pe care le suporta fiecare echipament in parte.

DVR provine de la Digital Video Recorder sau inregistrator video digital. DVR-ul este conceput pentru a functiona cu camere analogice traditionale. Pana acum cativa ani, termenul de DVR era folosit pentru a arata compatibilitatea cu camerele analogice a caror rezolutie era masurata in linii TV. Si in prezent acele camere inca ocupa un segment important din piata sistemelor de securitate si din proiectele deja instalate. Insa astazi intelesul acestui termen a fost extins, fiind folosit cu precadere pentru inregistrarea camerelor HD. Aceste lucru nu inseamna totusi ca orice DVR functioneaza cu acest tip de camere HD. O data cu   

Leave a Reply